Advertisement

Najmanji Pas Na Svetu - Najmanji dron sa kamerom na svetu | PC Press - Ovaj maleni pas, iz portorika upisan je u ginisovu knjigu rekorda kao najmanji živi pas na svetu za 2014.

Najmanji Pas Na Svetu - Najmanji dron sa kamerom na svetu | PC Press - Ovaj maleni pas, iz portorika upisan je u ginisovu knjigu rekorda kao najmanji živi pas na svetu za 2014.. Kuca mejsi, najmanji pas na svetu, visoka svega sedam centimetara postala je prava jutjub zvezda, pošto se pojavio video u kome ona ima glavnu ulogu. Pas je bio toliko sićušan da je njegova vlasnica vanesa semler morala. Najmanji psi na svetu top 10 najamanjih rasa pasa na svetu link mog instagrama: Čivava (chihuahua) je najmanja rasa pasa na svetu. Svi oni koji imaju čivavu kao ljubimca mogu da posvedeoče tome koliko su oni posebni psi;

Civava najmanji pas na svetu. Pas je bio toliko sićušan da je njegova vlasnica vanesa semler morala. Rast joj je smanjen, tanano usavršena Najmanji, a po mišljenju mnogih, i najsladji pas na svetu! Kada se prvi put pojavila bila je znatno veća ali su odgajivači rešili da smanje rasu i tako je još bolje usavrše.

ASUS ZenBook 14 UX433 - Najmanji 14-inčni laptop na svetu ...
ASUS ZenBook 14 UX433 - Najmanji 14-inčni laptop na svetu ... from www.asusplus.rs
Kada se prvi put pojavila bila je znatno veća ali su odgajivači rešili da smanje rasu i tako je još bolje usavrše. Pas, veličine patike, star je dve godine i kada je rođen pas je bio težak pola kilograma i mogao je da stane u kašiku. Kuca mejsi, najmanji pas na svetu, visoka svega sedam centimetara postala je prava zvezda na jutjubu, pošto se pojavio video u kome ona ima glavnu ulogu. Osim toga, ginisovoj knjizi rekorda podneta je kandidatura bijonse za najmanjeg psa na svetu. Smatra se da je za asteke bio sveti pas. Najmanji psi na svetu top 10 najamanjih rasa pasa na svetu link mog instagrama: Ime je dobila po istoimenoj meksičkoj državi. Ima samo 170 grama i visok je 6,53 centimetra.

Iako je sjajan čuvar koji vlasnika lavežom upozorava i na najmanji šum pretežno.

Kada se prvi put pojavila bila je znatno veća ali su odgajivači rešili da smanje rasu i tako je još bolje usavrše. Jedna je od najpoznatijih rasa pasa na svetu, a pored toga može se pohvaliti i titulom najstilizovanijeg psa na svetu. Roditelji sa zdravstvenim testovima, odlicnim karakterom, sa pasosem i mikro cipom. Staje u šolju za čaj, konzerva coca cole je za njega prava gromada. Čivava je dobar, živahan, inteligentan i privržen mali pas čuvar, idealan kao kućni ljubimac. Ovih dana očekuje se i da će komisija ginisove knjige rekorda doputovati u portoriko, premeriti malog ljubimca i utvrditi da li je zaista manji i lakši od bu bua. Iako je sjajan čuvar koji vlasnika lavežom upozorava i na najmanji šum pretežno. U vlasništvu je vanese semler iz dorada, u portoriku. Mali terijer иak da se postavi kao najmanji pas na svetu. To je bio tako mali na rodila to vlasnik na potrošeni za komad placentu i skoro bacim pre video prelaska. Braon čivava mili iz portorika je najmanji pas na svetu i visine je 9,65cm. Spasioci iz severne kalifornije kažu da je štene neposredno po rođenju moglo da stane u kašiku, a sa dve nedelje, ono je danas veličine kreditne kartice i manje od mobilnog telefona. Za čivave bi mogli kazati da su najmanji psi na svetu i da su psići ove rase najčešći kućni ljubimci svetskih zvezda.

Ima samo 170 grama i visok je 6,53 centimetra. Čivava je dobar, živahan, inteligentan i privržen mali pas čuvar, idealan kao kućni ljubimac. Za čivave bi mogli kazati da su najmanji psi na svetu i da su psići ove rase najčešći kućni ljubimci svetskih zvezda. Roditelji sa zdravstvenim testovima, odlicnim karakterom, sa pasosem i mikro cipom. Decembra 2011, težila je 28g, mogla je da stane kašiku, a kada je napunila godinu dana težila je 567g.

najmanji mikrofon na svetu | @mudja na ig - YouTube
najmanji mikrofon na svetu | @mudja na ig - YouTube from i.ytimg.com
Ovaj maleni pas, iz portorika upisan je u ginisovu knjigu rekorda kao najmanji živi pas na svetu za 2014. Kuca mejsi, najmanji pas na svetu, visoka svega sedam centimetara postala je prava zvezda na jutjubu, pošto se pojavio video u kome ona ima glavnu ulogu. Mili, čivava iz portorika, najmanji je pas na svetu. Svi oni koji imaju čivavu kao ljubimca mogu da posvedeoče tome koliko su oni posebni psi; Civava najmanji pas na svetu. Kada se prvi put pojavila bila je znatno veća ali su odgajivači rešili da smanje rasu i tako je još bolje usavrše. Smatra se da je za asteke bio sveti pas. Jedna je od najpoznatijih rasa pasa na svetu, a pored toga može se pohvaliti i titulom najstilizovanijeg psa na svetu.

Mali terijer иak da se postavi kao najmanji pas na svetu.

Veku počeo je njen uzgoj u sjedinjenim državama, odakle je doneta u evropu. Znate li šta datum rođenja govori o vašem karakteru. September 27 at 10:06 am ·. U vlasništvu je vanese semler iz dorada. Čivava je dobar, živahan, inteligentan i privržen mali pas čuvar, idealan kao kućni ljubimac. Kada se prvi put pojavila bila je znatno veća ali su odgajivači rešili da smanje rasu i tako je još bolje usavrše. Staje u šolju za čaj, konzerva coca cole je za njega prava gromada. Svi oni koji imaju čivavu kao ljubimca mogu da posvedeoče tome koliko su oni posebni psi; Kuca mejsi, najmanji pas na svetu, visoka svega sedam centimetara postala je prava zvezda na jutjubu, pošto se pojavio video u kome ona ima glavnu ulogu. Meksičkog porekla ,dobili su naziv po državi chihuahua (u kojoj i danas postoje psi slični današnjim čivavama,samo znatno robusniji) odakle su ih krajem devetnaestog veka preneli u. Roditelji sa zdravstvenim testovima, odlicnim karakterom, sa pasosem i mikro cipom tel: Trenirajte čivavu isključivo pozitivnim tehnikama uz pomoć hrane, pohvale i igre i videćete da će ubrzo naučiti sve što želite. Prodornim lavežom oglašava se i na najmanji šum.

Spasioci iz severne kalifornije kažu da je štene neposredno po rođenju moglo da stane u kašiku, a sa dve nedelje, ono je danas veličine kreditne kartice i manje od mobilnog telefona. Kada se milli rodila, 1. Najmanji mobilni telefon na svetu. Mili, čivava iz portorika, najmanji je pas na svetu. Roditelji sa zdravstvenim testovima, odlicnim karakterom, sa pasosem i mikro cipom.

Najmanji konj na svetu | Upoznaj životinje
Najmanji konj na svetu | Upoznaj životinje from upoznajzivotinje.files.wordpress.com
Roditelji sa zdravstvenim testovima, odlicnim karakterom, sa pasosem i mikro cipom tel: Smatra se da je za asteke bio sveti pas. Najopasniji psi na svetu top 10 lista najopasnijih pasa na svetu ako vam se svidja video i hocete da vidite još: Svi oni koji imaju čivavu kao ljubimca mogu da posvedeoče tome koliko su oni posebni psi; Ime je dobila po istoimenoj meksičkoj državi. Početna » kućni ljubimci » psi » civava najmanji pas na svetu. Kada se milli rodila, 1. Kuca mejsi, najmanji pas na svetu, visoka svega sedam centimetara postala je prava zvezda na jutjubu, pošto se pojavio video u kome ona ima glavnu ulogu.

Rast joj je smanjen, tanano usavršena

Veku počeo je njen uzgoj u sjedinjenim državama, odakle je doneta u evropu. Ovaj maleni pas, iz portorika upisan je u ginisovu knjigu rekorda kao najmanji živi pas na svetu za 2014. Najmanji, a po mišljenju mnogih, i najsladji pas na svetu! Rast joj je smanjen, tanano usavršena Trenirajte čivavu isključivo pozitivnim tehnikama uz pomoć hrane, pohvale i igre i videćete da će ubrzo naučiti sve što želite. Ime je dobila po istoimenoj meksičkoj državi. Prodornim lavežom oglašava se i na najmanji šum. September 27 at 10:06 am ·. Najopasniji psi na svetu top 10 lista najopasnijih pasa na svetu ako vam se svidja video i hocete da vidite još: Znate li šta datum rođenja govori o vašem karakteru. Najmanji mobilni telefon na svetu. Svi oni koji imaju čivavu kao ljubimca mogu da posvedeoče tome koliko su oni posebni psi; I najmanji pas na svetu mora da nauči pravila „čopora jer u suprotnom može postati razmažen, neposlušan, pa čak i agresivan.

Pas je bio toliko sićušan da je njegova vlasnica vanesa semler morala najman. Kada se milli rodila, 1.

Post a Comment

0 Comments